Bën banjë në llixhat e Elbasanit, e pabesueshme ajo që gjen

Një qytetar nga Elbasani është habitur teksa ishte duke bërë banjë në gropat e llixhës dhe ajo që ka gjetur e ka lënë me të vërtetë pa fjalë.
Ai ka gjetur një gur të rrallë. Fillimisht atij i ka tërhequr vëmendjen forma e çuditshme e gurit dhe e ka marrë atë si diçka të veçantë.
Por më pas, kur ua ka treguar miqve ata i kanë thënë se ky mund të jetë edhe një gur meteori.
Ende nuk dihet nëse ai është vërtet i tillë, por një shpjegim shkencor e ka.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim