Bëjeni vetë ujin dietal: I përsosur për stomak të rrafshët

Personat që e kanë provuar këtë pije, pohojnë se pas katër ditë të konsumimit të rregullt kishte humbur 3 kilogramë dhe të “heqë deri 10 centimetra”,

Përbërësit: xhenxhefil të freskët, gjethe të freskëta të mentës, një trangull, një limon dhe  8,5 gota ujë.

Përgatitja: Pastrojeni limonin dhe e ndani në gjysmë për t’ia larguar farat. Trangullin e qëroni dhe e ndani në rriska të rrumbullakëta dhe e shtoni në ujë. Merrni 8 deri 12 gjethe të mentës, i pastroni dhe i shtoni në ujë. Qërojeni xhenxhefilin dhe e shtoni në përzierje. Tash, të gjitha i përzieni së bashku, i mbuloni dhe i ftohni në frigorifer, dhe i lini të qëndrojnë gjatë natës. Herën tjetër, kur jeni të etur e pini vetëm këtë pije. Bëjeni vetë ujin dietal: I përsosur për stomak të rrafshët