“Bëj foto sexy në revistë dhe të jap 10.000 euro”, vajza nga Tirana shokohet nga kërkesa që i bëjnë në Facebook

Duke marrë parasysh edhe gjendjen e ekonomike të vendit tonë, shumë vajza detyrohen të bëjnë edhe punë për të cilat nuk ndihen shumë krenare vetëm e vetëm që të mund të fitojnë para.

Ka nga ato vajza të cilat do të ishin të gatshme të pozonin nudo para kamerës për një shumë të caktuar parash, por ka edhe nga ato të cilat sedra nuk ia lejon diçka të tillë.

Në redaksinë tonë ka mbërritur një denoncim nga një mami e re e cila është shokuar nga kërkesa që i ka ardhur në Facebook nga një vajzë që nuk e njihte.

Ajo i ka ofruar asaj 10.00 euro për një set fotografish seksi në një revistë ruse dhe ia ka kërkuar pa asnjë të keqe.

Përgjigja e saj e ka lënë vajzën “me gisht në gojë” derisa është detyruar t’i bëjë block.

Pershendetje JOQ. Sapo mora një ofertë interesante dhe doja ta ndaja me ju nëse keni mundësi publikojeni me anonim. Me mesazhin: Mos i merrni vajzat e reja në qafë. Po ju dërgoj screenshot të bisedës faleminderit.

Më pas më bëri bllok. Besoj se vajza quhet Denisa Strakosha pasi tani e ka mbyllur profilin.Vetëm ju lutem anonim,- shkruan vajza për redaksinë tonë./ JOQ.al