Bëj dashuri si në Hollywood, i mbaj femrat në ajër

Stresi rikthehet sërish me një klip dashurie të titulluar“Më fal”. Kësaj here ai bashkëpunon me këngëtaren kosovare të rritur në Zvicër, Arbëresha, e cila ia ka kërkuar vetë këtë bashkëpunim.
Përtej romanticitetit që shfaq në klipe, reperi i njohur flet për marrëdhëniet e tij me femrat në intimitet dhe rëndësinë që i jep shtratit.

Kësaj here bashkëpunon me Arbëreshën, një vajzë të panjohurë Shqipëri. Si e gjetët njëri-tjetrin?

Arbëresha ka lindur dhe është rritur në Zvicër. Është një vajzë që kakonkurruar në evente të ndry shme muzikore atje dhe është vlerësuar përzërin. Mirëpo, ëndrra e saj ishte të bëhej e njohur në Shqipëri. Kjo ishtearsy eja që ajo kontaktoi me mua, ramë parimisht dakord dhe kështu emeritoi bashkëpunimin për këtë këngë. Për mua është talent, ka një zë qëpër momentin nuk e ka asnjë këngëtare tjetër këtu.

Kënga “Më fal” i dedikohet rikthimit te një dashuri e fortë. Kadiçka personale në këtë projekt?

Vargjet e këngës flasin për një rikthim në marrjen e përgjegjësisë së njëlidhjeje. Çdokush e ka një histori të tillë, por s’ka të bëjë me mua. Unëvazhdoj të jem “single”.

Ti ke një dashuri të fortë, që do të dëshiroje t’i riktheheshe përt’i kërkuar falje?

Jo. Unë më shumë se çdo gjë tjetër dua veten, përveç Zotit. S’kam arsy et’i them më fal askujt, sepse jam perfekt në sjelljen me njerëzit.

Po thua që nuk i lëndon femrat?

Hmmm. Femra është krijesa më e bukur që kam parë në jetën time. S’e keni idenë si dashuroj unë, është diçka e paarritshme nga reperat e tjerë.

Pse, çfarë bën ndryshe ti nga të tjerët?

Jam më i thjeshti nga të gjithë, gjë që e bën femrën të ndihet mirë. Dhe mëe rëndësishmja është se unë bëj dashuri si në Hollywood. Kohëzgjatja e aktit në shtrat është rreth 5-6 orë. Femra duhet shijuar nga këmbët tekoka.

Je tip romantiku në shtrat apo i egër?

Të dy ja rolet i bëj, si të dëshirojë femra në ato momente.

Kur ke bërë seks për herë të fundit?

Sot në mëngjes.

Kur ke tymosur për qejf?

Në mëngjes, normale.

Femra e fundit që i the “të dua” ishte brune apo bionde?

Brune.

Të ndodh shpesh të ndash shtratin me disa femra brenda një nate?

Është diçka që e bëj rrallë. S’është se më pëlqen më të ndaj shtratin me më shumë se një femër.

Të shkon ndonjëherë në mendje të bëhesh baba?

I lutem Zotit sa më shpejt!

Fëmijë me martesë apo pa martesë?

Se di, sido që të vijë e mirëpres