BËHUNI GATI PËR PLAZH: Ushtrime të shpejta për STOMAK të rrafshët (Video)

Ende nuk është vonë të filloni trajnimet dhe të formësoni trupin tuaj!
Edhe pse vera është shumë afër, me një ndryshim të vogël të ushqimit dhe me disa ushtrime të lehta do të jeni të gatshme për pushim vjetor.
Damave gjithmonë u ka qenë më e vështirë që të tendosin stomakun, mirëpo insistimi dhe vullneti i fuqishëm mund të bëjnë mrekulli.
Minimum tri herë në javë bëni këto ushtrime dhe shumë shpejt do të arrini rezultate.
Natyrisht, mos harroni edhe të pini lëngje.
Shikojeni videon duke klikuar më poshtë

VIDEO