Bëhet nuse me fustan të zi, arsyeja do t’ju befasojë

Të gjitha nuset në dasmat e tyre shkojnë të veshura me fustan të bardhë. Por Ivy Aguas nga Filipinet ka zgjedhur një fsutan të zi për t’u bërë nuse.

Arsyen që e ka shtyrë të bëjë këtë zgjedhje ajo e ka treguar në një intervistë:

E di që është e rrallë, por më ka pëlqyer të dukem kështu. Kam dashur të bëj diçka ndryshe dhe kjo është arsyeja ime”.

Ndërsa burri i saj Arndaldo, ishte i veshur me kostum të bardhë. Ai nuk ka pasur asnjë kundërshtim që gruaja e tij të vesh një fustan të zi. Ndërsa të ftuarit sigurisht që kanë mbetur të habitur.