Bëhet ‘hit’ vajza e cila është incizuar duke ecur lakuriq në borë (Foto/Video +16)

Në videon e postuar në Twitter të shtunën shihet një femër gjysmë-lakuriq në borë.

Ajo kishte ecur përgjatë rrugëve të West Virgnia plotësisht e zbathur, pavarësisht se në këtë vend kishte rënë borë deri në trashësi prej 40 inçëve.

Në video vajza mund të shihet që është duke mbajtur diçka në dorë dhe duket sikurse është duke kërkuar diçka apo dikë.
we-2