Befasuese/Numërohen kutitë e para, PS, PD dhe LSI me diferencë shumë të ngushtë

Pak minuta pasi ka nisur dita e hënë, dalin edhe rezultatet e para nga zgjedhjet e kësaj të diele.

NOA konfirmoi nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve se ka përfunduar procesi i numërimit të votave në dy qendra votimit të bashkisë Pustec.

Rezultati i nxjerrë në qendrën e votimit 3760 është si më poshtë:

PS 112 vota, PD 111 vota, LSI 100 vota.

Kurse te qendra e votimit 3759 në Liqenas, janë të dhënat e mëposhtme:

PS 201, LSI 202, PD 83.