Befasuese, delfini u kërkon ndihmë njerëzve (Video)

delfin-300x166Një moment befasues ka çuditur një ekip zhytësish në Havai. Një delfin i është afruar njerëzve pa pasur frikë dhe nga videoja duket qartë se ai po përpiqet që t’ju kërkojë ndihmë.

Zhytësit profesionistë panë se në kurrizin e krijesës së bukur kishte ngulur një grep dhe delfini dhe pse nuk është një delfin i zbutur i kërkonte atyre ndihm që t’i heqin grepin. Zhytësit nisin që ta ndihmojnë, ndërkohë që delfini gjatë gjithë kohës ka qëndruar pa lëvizur dhe durojë dhimbjet në kurriz.