Batincë: 7 veta të lënduar rëndë nga një aksident trafiku

soobrakjajka-kaj-batinci-2Në një aksident të rënë që ndodhi mbrëmë (e diel) në Batincë të Shkupit, janë lënduar shtatë persona. Tre prej tyre, për shkak të lëndimeve të rënda e serioze kanë përfunduar ne Qendrën urgjente në Shkup, ndërsa katë të tjera janë shtrirë në spitali e qytetit të Shkupit, prej të cilëve njëri është lëshuar për mjekim shtëpiak. Tani për tani nuk ka informacione për karakterin e lëndimeve të tyre.

Aksidenti i trafikut ka ndodhur si pasojë e përplasjes së makinave “Hundai” dhe “Jugo” në fshatin Batincë të Shkupit.

Nga policia paralajmërojnë se hollësitë rreth këtij rasti do të jepen tek pasi të kryhet ekspertiza e nevojshme ligjore. Jozyrtarisht mesohet se personat në fjalë kanë qenë duke festuar fitoren e Gjorgje Ivanovit.

soobrakjajka-kaj-batinci-3