Bariu shqiptar hapi çantën pas shkurres, shikoni tmerrin që gjeti brenda

Një ngjarje horror ka ndodhur në Vrisaki të Imathias në Greqi.
Një çoban shqiptar ka gjetur në një lëndinë pas një varreze, të futur në një shkurre një çantë dhe kur e ka hapur ka parë se brenda saj ndodheshin dy kavanoza që përmbanin nga një embrion, fetus.
I frikësuar bariu menjëherë ka njoftuar policinë, e cila kamarrë zbulimet makabre duke i çuar për ekspertizë në Selanik.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

Vazhdim