Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri

Vajza e ish-kryeministrit Italian është fotografuar të martën pranë studentit të ekonomisë Lorrenzo Guerrieri.

Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri

Babai i saj është në një betejë javët e fundit për çështjen e abuzimit me taksat. Por kjo nuk e pengon Barbara Berlusconin,vajzën e tij bukuroshe që të relaksohet në diellin e Sardenjës.

Vajza e ish-kryeministrit Italian është fotografuar të martën pranë studentit të ekonomisë Lorrenzo Guerrieri.

Çifti duket jashtëzakonisht i kënaqur ndërsa në ishullin e Villa Certosa në Porto Rondo kanë gjetur kënaqësinë dhe intimitetin,thekson “DailyMail”.

Zmadho fotografinë

Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri

Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri
Zmadho fotografinë

Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri

Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri
Zmadho fotografinë

Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri

Barbara Berlusconi intimitet me të dashurinë e ri /yllpress/