Banorja e Big brother i rikthehet profesionit, kërcim në tub dhe…

E mbani mend Kleodianën? Ajo nuk mund të na hiqet lehtazi nga kujtesa pasi ishte e vetmja banore e këtij edicioni të Big Brother me flokë blu.
Megjithëse nuk qëndroi gjatë në shtëpi ajo mundi të fitojë pak famë por që për momentin nuk po i shërben shumë pasi i është rikthyer profesionit të saj si kërcimtare nate.

Ndryshimi i saj në pamje është drastik pasi tashmë ajo është kthyer në një bionde me flokë të gjatë.