Banori i “Big Brother 6″ foto me rroba femrash

iliriIliri është një nga personazhet e “Big Brother”.Ai, që në fillim është prezntuar si një djalë pa komplekse  dhe kështu duket se është jeta e tij edhe jashtë kësaj shtëpie.

Në profiling e tij  në “My space”,Iliri shfaqet në foto i veshur me rroba femrash ,madje edhe nudo.Foto provokuese me meshkuj dhe femra.

Sekreti i Ilirir në “Big Brother” ishte “Unë di 1000 tekste këngësh përmendësh’, sekret që deri më tani nuk është zbuluar, dhe ai e vërtetoi përpara publikur aftësinë e tij të memorizimit,të teksteve gjatë spektaklit të javës së kaluar.