Banores së Big Brother i shqyhet fustani, i dalin vithet (Video)

f1_1468526368-2417274Gjërat shkuan papritur shumë keq kur konkurrentja e sapodalë nga shtëpia e Big Brotherit britanik Lateysha Grace dhuroi një shfaqje twerk. Vetëm se ajo nuk e priste ndoshta që fustani i saj do të çahej dhe asaj do t’i dilnin të pasmet sheshit.

https://youtu.be/0JVgpBHAYRI