Banakieri në Tiranë e pëson keq pasi bën kafen…(VIDEO)


Kjo është një video humoristike, në të cilën tregohet një banakier paksa i hutuar. Ai qëndron pas banakut dhe bën punën e tij me seriozitet. Pregatit një kafe, e lë tek vendi ku i takon dhe më pas ulet të bëjë një pushim të shkurtër. Siç duket, karrigia e banakierit nuk është më e mira e mundshme, apo më e përshtatshmja për të, pasi djali humbet ekuilibrin dhe bie si mos më keq. Ngjarja ka ndodhur në një lokal në Kombinat, Tiranë.