“Ballist Mornia nuk ekstradohet drejt Serbisë, ky është zyrtari i lartë që e ndihmoi”

Ismail (Ballist) Morina ka ende shpresë të mos ekstradohet drejt Serbisë. Për të mos u marrë ky vendim është interesuar personalisht ish-Presidenti kroat, Stipe Mesic.

Ky lajm është publikuar nga Naim Murseli, këshilltar dhe person i afërt i biznesmenit dhe politikanit kosovar, Behxhet Pacolli.

“Ballist Morina përfundimisht nuk do të ekstradohet në Serbi. Kjo falë miqve tonë kroat. I lumtë mikut tim për angazhimin e tij”, ka shkruar Murseli në përshkrimin e fotos, ku shihet së bashku me Mesicin dhe Pacollin.