Balerina shqiptare në klipin e Stevie Wonder (Video)

Image bale-560x308.jpg

Më në fund është publikuar klipi i Stevie Wonder.

Bëhet fjalë për “Carry On”, një bashkëpunim i Mao Ottayeck dhe Stevie Wonder, një këngë e vitit 2009, por klipi i së cilës është ripunuar, duke shfaqur në edhe balerina shqiptare, Klaudia Pepa.

Videoja shfaq një Klaudia super sensuale, e mishëron një balerinë me karakter të fortë të një balerinë, që kërkon të përmirësojë vetveten.

Në fund të klipit, regjisori francez Nicola Paparusso, bën një falënderim të veçantë për Klaudian, ku e quan një balerinë të shkëlqyer, që frymëzon.