Balerina humbet flokët nga një gabim që shumë vajza e bëjnë çdo ditë

Një ish balerinë, aktualisht nënë e dy fëmijëve, paralajmëron për rreziqet që mund të na kanosen nga kapja e flokëve në mënyrë shumë të shtrënguar.
Ajo i është nënshtruar një operacioni për të luftuar rënien e flokëve Diva Hollands, nga Epsom, e filloi kërcimin në një moshë shumë të hershme dhe beson se kapja e flokëve bisht ishte shkaku kryesor se përse ajo rrezikoi të mbetej pa flokë.
Ajo beson se duke e ndarë historinë e saj me të tjerët do të ndihmojë në luftën kundër tabusë që ekziston tek gratë që vuajnë nga rënia e flokëve.