“Balena Blu” i çmend të gjithë/ Hap qesen e patatinave, ngel pa mend nga ajo që gjen

“Balena Blu” me sa duket po i çmend të gjithë, të madh e të vogël. Njerëzit e shkretë janë bërë me aq shumë “fiksime” saqë çdo gjë e lidhin me atë fenomen.
Kështu një djalë i vogël shkoi të blejë një qese patatinash dhe vuri re me habi se brenda saj gjendej “Balena e Kaltër”.

Me siguri bëhet fjalë për disa foto në formë figurash që gjenden brenda këtyre qeseve me patatina për të argëtuar fëmijët, por rastësia është mjaft e çuditshme.