“Balena Blu”?/ Harrojeni, shikoni çfarë kapën tani peshkatarët në Durrës

Ditët e fundit ka patur mjaft lajme rreth lojës së rrezikshme “Balena Blu”, por me sa duket ajo nuk qenka e vetmja me atë ngjyrë.
Kështu disa peshkatarë kanë kapur një peshkaqen në brigjet e Durrësit i cili për çudi ishte mjaft i madh.

Por ajo që u ra në sy të gjithëve ishte pikërisht ngjyra blu e këtij peshkaqeni. Peshkaqeni u kap vetëm pak moment më parë dhe këto janë disa foto të bëra nga peshkatarët.