Bahar në jetën reale është e martuar me njërin nga aktorët e serialit (Foto/Video)Seriali ‘Beni Afet’ i cili është sinkronizuar në gjuhën shqipe rreth vetës ka mbledhur adhurues të moshave të ndryshme.
Ky serial ka personazhe të shumtë dhe të dashur për shikuesit, ndërsa më të pëlqyerit konsiderohen Bahar dhe Kemal të cilët në rolet që luajnë janë çift, trasnmeton lajmi.net.
Familja e Baharit është një familje e varfër e cila përballet me shumë vështirësi, ndërsa vëllau i saj është Ymyti.
Ky i fundit në jetën reale quhet Deniz Evin dhe është i martuar me aktoren Gaye Turgut që në serial e luan rolin e motrës së tij.
Lajmi.net ju sjell disa foto të çiftit dhe një video nga dasma e tyre./lajmi.net.
bahar