Babë e bir, të dashur me njëri-tjetrin

muciqiNysret Muçiqi, jo vetëm një këngëtar i mrekullueshëm i muzikës popullore, por edhe një baba i dashur dhe i përkushtuar. Këtë e vërteton djali tij, Albatriti, i cili ka postuar një fotografi, duke darkuar së bashku me babain e tij. Ndërsa poshtë fotos këngëtari ka shkruar në gjuhën angleze, këtë shkrim: “Babain, shokun më të mirë dhe gjithçka unë kam”. Duket se lidhja babë e bir është shumë e ngushtë, këtë e tregon dreka mjaft e shijshme që ata kanë kaluar së bashku. Albatrit Muçiqi është paraqitur së fundmi në tregun muzikor me këngën “edhe pak”, një sukses i radhës mjaft i klikuar në Youtube.