Babai tenton ta shpëtojë të birin nga rrahja në shkollë, e pëson vetë si mos më keq (Video +16)

Është kapur në kamera momenti tronditës kur një baba rrehet dhunshëm nga një grup nxënësish, pasi ishte tentuar ta shpëtonte të birin nga një rrahje në shkollë. Ai shihet në video i përgjakur në hundë dhe i rrethuar nga disa të rinj, derisa të tjerët e filmojnë ngjarjen në telefonat e mençur, Pas gati një minute, ku babai goditet në kokë me shkelm, rrahja përfundon dhe ai shihet duke ikur drejt makinës, në përpjekje për të shpëtuar. Duket se ngjarja është xhiruar në SHBA, edhe pse lokacioni i saktë nuk dihet. Nuk dihet nëse babai dhe i biri i tij ia kanë dalë të ikin, apo nëse policia është përfshirë.