Babai shtiret kinse rreh një fëmijë shikoni se kush e mbron fëmijën nga babai!

Babai shtiret kinse rreh një fëmijë shikoni se kush e mbron fëmijën nga babai!
Ju dëgjoni shumë qen roje, por kurrë nuk do të prisni që një kampion i drejtësisë të ndryshojë nga “shoku më i mirë” ynë. Një baba pretendon të rrahë fëmijën e saj dhe menjëherë shkaktoi reagimin … kafshët janë të jashtëzakonshme. Shiko videon me poshte.

Video