Babai kthehet nga ushtria si Babagjyshi, vajzat shpërthejnë në lot (VIDEO)

Dashuria e babait për vajzat dhe e anasjella është e pakufi, këtë e rikonfirmon edhe një video amatore ku shihet se një baba ka vendosur t’u bëjë surprizë veten vajzave të tij. Moment tepër emocionues pasi ushtar i cili ka qenë larg për tre muaj ka surprizuar fëmijët e tij duke ardhur në shtëpi në kohë për Krishtlindje. Jenny Allison ka filmuar partnerin e saj Danny, teksa ka hyrë brenda në shtëpinë e familjes në Liverpul veshur si Babagjyshi dhe shpërndan dhuratat që kishte marrë për fëmijët që ndodheshin aty. Danny Allison kishte qenë në shërbim ushtarak për tre muaj dhe erdhi në një vizitë të pa planifikuar për t’u bërë surprizë dy vajzave të tij për Krishtlindje dhe ditëlindje