Babai i jep pistoletën trevjeçarit, fëmija e qëllon me plumb (Video)

kid5_mTë përdorësh armët pa leje, nuk është ide e mirë, por t’i përdorësh ato në prani të fëmijëve, shpesh është kthyer në tragjedi.

Shembulli më i keq, kur arma bie në dorë të fëmijës, ilustrohet tek kjo video, ku viktima është bërë babai. Gjatë një dasme, një shtetas arab ka qëlluar nga gëzimi me pistoletë në ajër.

Pas kësaj armën e mbushur ia kalon fëmijës që në video dallohet që është rreth 2-3 vjeç. Por, kur fëmija kap pistoletën, përpiqet të imitojë të atin dhe shkrep plumbin, duke qëlluar në ije, pikërisht babanë e tij.