“Bab, sa të bahem 17 vjeç do të të vras”, fjalët rrëqethëse të 11-vjeçarit nga Shkodra

Dhuna në familje është shndërruar në një fenomen të zakonshëm në vendin tonë dhe
kohet e fundit kanë qenë të shumta rastet e denoncimit në polici të dhunës së ushtruar nga bashkëshorti drejt anëtarëve të tjerë të familjes.Një histori prekëse tregon një vajzë nga Shkodra.
Në letrën e saj drejtuar ajo shkruan për gjithçka që ka dëgjuar një natë.
LETRA:
Për më shumë lexoni letrën e të voglit me poshtë.

Vazhdim