Azilkërkuesit parfumosen nëpër dyqanet e Evropës (Video)

Azilkërkuesit kosovarë, të cilët kanë vërshuar muajt e fundit shtetet e bashkimit evropian, pos kushteve të vështira që po i kanë në kampet e ndryshme, në anën tjetër ata edhe po e shijojnë edhe mundësitë që ua ofrojnë këto shtete.

Në video të ndryshme, që po postohen nëpër rrjetet sociale, ata shihen duke kënduar dhe vallëzuar.

Ndërkaq në një video të fundit, disa të rinj nga Kosova shihen në një parfumeri duke hedhur në gjithë trupin parfum, shkruan Kosovarja.

Madje ata nuk përdorin vetëm një, por mbi 5 lloje të parfumeve duke i provuar të gjitha aromat më të shtrenjta.

Për më tepë shikojeni videon:

azilk-euml-rkuesit-parfumosen-n-euml-p-euml-r-dyqanet-e-evrop-euml-s-video_hd