Azem Syla po behet gati qe te ike ne Zvicer (Video)


Drejtori i Lëvizjes Fol, Petrit Zogaj ka thënë se deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Azem Syla, mund të përfundojë si rasti i Xhabir Zharkut.

Zogaj në emisionin “InfoBox”, të RTV Dukagjinit vlerësoi se Syla shumë lehtë mund ta ndërmarr këtë veprim pasi ka edhe nënshtetësi zvicerane.

Sipas Zogajt i tërë kalkulimi po bëhet në këtë drejtim dhe jo që ai të kthehet e të dorëzohet te autoritetet që po e kërkojnë. /Telegrafi/
ada