Avionë luftarakë shoqërojnë UFO, apo objekt fluturues të gjeneratës së re…?

UFO-300x232Ka raste kur dhe vetë specialistë të aeronautikës nuk mund të japin një shpjegime mundshëm!

Kështu dhe rasti në fjalë, kur dy avion luftarak, të cilët pa asnjë mëdyshje i përkasin nivelit 1 të avionëve më të mirë të aeronautikës botërore, të cilët po shoqëronin një Objekt Fluturimi të pa Identifikuar!

Me pak fjalë, duke un nisur nga forma e tij pa hezitim mund të themi se kemi të bëjmë me një UFO, por a është e vërtet?

Sigurisht që përgjigja nuk mund të jepej nga ne!

Por, mund të thuhet me plotë bindjen se nëse nuk kemi të bëjmë me një UFO, atëherë padyshim kemit ë bëjmë me objekte fluturimi të gjeneratës së re, pra objekte të cilat ende ruhen sekret nga ushtria amerikane dhe ushtri të tjera të botës që disponojnë teknologji të tillë./gilivili.com

Duhet theksuar se kjo video pasi u publikua në youtube u bllokua menjëherë, por me e çanë me miliona njerëz brenda një kohe të shkurtër!