Avione luftarake shoqerojne UFO, apo objekt fluturues të gjenerates se re…? (video)

ufojets

Për më shumë në videon që vijon:

Ka raste kur dhe vetë specialistë të aeronautikës nuk mund të japin një shpjegime mundshëm!
Kështu dhe rasti në fjalë, kur dy avion luftarak, të cilët pa asnjë mëdyshje i përkasin nivelit 1 të avionëve më të mirë të aeronautikës botërore, të cilët po shoqëronin një Objekt Fluturimi të pa Identifikuar!
Me pak fjalë, duke un nisur nga forma e tij pa hezitim mund të themi se kemi të bëjmë me një UFO, por a është e vërtet?
Sigurisht që përgjigja nuk mund të jepej nga ne!
Por, mund të thuhet me plotë bindjen se nëse nuk kemi të bëjmë me një UFO, atëherë padyshim kemit ë bëjmë me objekte fluturimi të gjeneratës së re, pra objekte të cilat ende ruhen sekret nga ushtria amerikane dhe ushtri të tjera të botës që disponojnë teknologji të tillë.
Duhet theksuar se kjo video pasi u publikua në youtube u bllokua menjëherë, por me e çanë me miliona njerëz brenda një kohe të shkurtër!