Australi, tornado “ndjek” makinën (VIDEO)

article-2204468-150EDCBC000005DC-883_964x533

Çfarë ndodh kur në mes të rrugës ju shfaqet një tornado? Merret celulari dhe fillon të regjistrosh. Këtë gjë kanë bërë edhe Daniel Clark dhe miku i tij Mulwala, në një autostratë në Australi. Tornadoja e frikshme i është vënë pas makinës së drejtuar prej tyre.

Për fatin e tyre të mirë tornado ka ndërruar drejtim në momentet e fundit duke mos i marrë me veta ata. /lajmeonline.eu/