Audi R8 Plus, ka këtë çmim

R8 Plus

R8 Plus
Një ngasje e lehtë me një çmim të fortë, ky është modeli më i fuqishëm i prodhuar nga Audi.

Gjenerat e re Audi R8 ka performancë të jashtëzakonshme ku nga 0-100 km/h arrin për 3.2 sekonda, ndërsa shpejtësinë maksimale e arrin në 330 km/h.

Photo: 2017 Audi R8 Plus Photo 18

Modeli V10 dhe V10 plus do të kenë një transmetim të dyfishtë prej shtatë shpejtësish ku fuqia shpërndahet në të gjitha rrotat.

Photo: 2017 Audi R8 Plus Photo 26

Brendia e Audi R8 standarde vjen me kabinë virtuale, e cila përdor një ekran 12.3 inç, si dhe një vend të përshtatshëm matës për të transmetuar informacione përkatëse të shoferit,transmeton Lajmi.net

Photo: 2017 Audi R8 Plus Photo 20

Modeli ka vende lëkure “Nappa” dhe janë standarde në modelin bazë, ndërsa në versionet plus do të keni ulëse garash.

Photo: 2017 Audi R8 Plus Photo 27

Dëshironi një Audi R8 2017? Ja se çfarë ajo do të përcaktojë për ju: e lehtë në ngasje R8 V10 do të fillojë me një çmim prej 164,150 dollarësh, ndërsa modeli R8 V10 Plus i cili prodhon 610 kuaj fuqi do të ketë një çmim prej 191,150 dollar, njofton Lajmi.net

Photo: 2017 Audi R8 Plus Photo 2

Audi R8 2017 do të dalë në shitje këtë pranverë në SHBA, për më shumë ju mund të shikoni videon më posht: