Audi A7: Kur të mbarosh pazarin, më bëj një zile se vij të marr unë [VIDEO]

180Është ëndrra e çdo personi që bën pazar – një makinë që mund t’ju lërë automatikisht në dyqanin tuaj të preferuar, të shkojë e të parkohet vetë dhe pastaj të vijë t’ju marrë kur të keni mbaruar punë.

Firma e makinave Audi thotë se teknologjia e vetëdrejtimit, shpalosur në CES 2013 në Las Vegas, mund të bëhet diçka e zakonshme brenda një dekadem.

Sistemi funksionon duke përdorur një kombminim të sensorëve në makinë dhe në parkimin e automjetit.

Kjo iu mundëson sistemeve të kompjuterëve në parking t’i tregojnë makinës ku ka vende të lira.

 

Shiko Videon