Astma, profesionet më të rrezikuara

loading...

loading...

Parukierët, hidraulikët dhe personat që punojnë në spital janë më të rrezikuar për tu prekur nga astma.

Sipas studimit, këto profesione bashkë me estetistët, apo punonjësit e industrisë së duhanit janë më të rrezikuar për shkak të numri të lartë të substancave kimike, potencialisht të dëmshme që përdorin gjatë punës së tyre./noa

loading...