Asnjë Shqiptarë se ka pritur këtë nga Arian Çani dhe nuk do ta besoj…


Arian Çani ka treguar preferencat e tij për këngëtaret shqiptare.
Këngëtarja nga Shkupi, Adelina Tahiri, ka marë vlerësim maksimal nga Arian Çani në YFSF.
Përveç kësaj Çani e ka thënë që në krye të herës në spektakël, kur Adelina po konkurronte në interpretimin e këngës së koleges së saj Genta Ismaili.
Ja si shprehet Çani: “Sikur Genta të ishte aq e bukur sa ajo”, duke shtuar se Genta nuk është në shijet e tij.
Madje Arian Çani nuk ka lëne pa përmendur edhe elegancën e Adelinës, duke shtuar se në shijet e tij janë femrat e holla.
cani