“ASKUSH NUK DO DALË GJALLË!” PUTIN BËN RRËFIMIN E FRIKSHËM MBI LUFTËN E TRETË BOTËRORE

Sipas Presidentit rus Vladimir Putin, asnjë vend në planet nuk do të mbijetonte nëse shtetet bërthamore më të fuqishme lëshojnë armët atomike kundër njëra-tjetrës.

“The Sun” raporton se komentet e tij janë pjesë e një serie intervistash me regjisorin amerikan Oliver Stone.

Unë nuk mendoj se dikush do t’i mbijetonte një konflikti të tillë, u përgjigj Putin në një shfaqje të shkurtër e cila do të jetë pararendëse e një dokumentari të titulluar “Intervistat e Putinit”.

Ka gjithmonë shpresë. Derisa të jenë gati të na çojnë në varreza dhe të na varrosin,-shtoi Putin duke qeshur.