Asgje Nuk Shpeton Pa U Filmuar Ne BBA, Ja Skenat E Turpshme

ASGJE NUK I SHPETON  KAMERAVE TE BIGUT

SI E SHIKONI DHE NE FOTO   ANAIDI NE NJE

MOMENT KA QEN  DUKE LUJTUR ME ELEN

POR ME TEJ JAN NXEHUR GJAKRAT

PER ME SHUME SHIKONI NE FIGUREN LART ANASH OSE

KETU POSHTE   . . .