As vdekja e nënës nuk i pajtoi

Adelina dhe Zanfina Ismaili janë yje të skenës muzikore. Por ka kohe që në mediat rozë raportohej që ato nuk flasin më njëra-tjetren.
Ishte Zanfina ajo që e demantoi këto lajme duke thënë së ato mbajnë kontakt. Por, deklaratat e saj nuk duken shumë të besueshme, distanca mes tyre gjatë varrimit të nënës së tyre e dëshmon këtë. Aq i madh ishte hidhërimi mes motrave sa që me gjasë as vdekja e nënës nuk i pajtoi ato. Adelina dhe Zanfina Ismaili janë yje të skenës muzikore. Por ka kohe që në mediat rozë raportohej që ato nuk flasin më njëra-tjetren.Ishte Zanfina ajo që e demantoi këto lajme duke thënë së ato mbajnë kontakt. Por, deklaratat e saj nuk duken shumë të besueshme, distanca mes tyre gjatë varrimit të nënës së tyre e dëshmon këtë. Aq i madh ishte hidhërimi mes motrave sa që me gjasë as vdekja e nënës nuk i pajtoi ato… Per me shume ndiqne videon me poshte.
Video