As që i kemi pritur këto kushte, çka u bë tash?


Kryeministri Isa Mustafa ka deklaruar se institucionet kosovare do të punojnë në përmbushjen e dy kushteve që BE’ja kërkon nga Kosova për heqjen e vizave.

Në rekomandimin pozitiv për vizat BE kërkon nga Kosova ratifikim e marrëveshjes se demarkacionit me Malin e Zi dhe luftimin e korrupsionit.

Mustafa, po ashtu, tha se do të punohet edhe në vetëdijesimin e qytetarëve për rregullat e udhëtimit pa viza.

“Do të punojmë me qytetarë që strikt tu përmbahemi rregullave që BE kërkon ndaj nesh”, tha ai, në konferencë për shtyp pas takimit me Mogherinin dhe Komisionerin Avramopulos. /GazetaExpress/.
tafaaa