As Kosovën e as Shqipërinë, Januzaj zgjedhi Belgjikën!

Adnan Januzaj ka zgjedhur për të luajtur me Përfaqësuesen e Belgjikës, duke refuzuar Shqipërinë dhe Kosovën.Adnan Januzaj nuk do të luajë me Kombëtaren e Shqipërisë e as me Kosovën.Mesfushori i Manchester Unitedit ka zgjedhur Përfaqësuesen e Belgjikës.Një lajm tëtillë e dha trajneri i Belgjikës, Marc Wilmots.