Arta Bajrami, nje mama tipike

artabajramiI është përkushtuar me pasion të madh vajzës së saj, Viktorias. Këngëtarja Arta Bajrami kaq shumë është e dashuruar pas së bijës, saqë edhe në bluzën e saj, siç po e shihni, është shkruar emri i vajzës, madje me citatin “I love Victoria”.

Kjo është mami Arta, e cila kohëve të fundit është rikthyer në tregun muzikor me këngën e saj, “Femër tipike”, por nga përkushtimi dhe veshja, ne shohim edhe një ‘mama tipike’. M.GJ.