Arsyet pse duhet të bëni seks çdo natë

Seksi është një përfitues i madh i shëndetit. Lexoni më poshtë çfarë përfitoni nëse bëni seks çdo ditë.
1. Largon stresin
Seksi është një vrasës i stresit. Seksi bën që trupi juaj të prodhojë dopaminë, endorfinë dhe hormone të tjera të ndjenjës së mirë.

2. Ushtrime
Seksi është gjithashtu edhe ushtrim. Të bësh seks tri herë në javë për 15 minuta përgjatë gjithë vitit është e barabartë me vrapim 80km, shkruan Gazeta Express.

3. Ulë tensionin e gjakut
Përqafimet dhe seksi ulin tensionin e gjakut. Seksi është në gjendje që të ulë shtypjen e lartë të gjakut!

3. Forcon sistemin imun
Imunoglobina A është një antigjen i cili lufton mikrobet, dhe ai rritet kur bëni më shumë seks.

4. Do të dukeni më të rinj
Të bëni seks tri herë në javë mund t’ju bëjë që të dukeni deri në dhjetë vjet më të rinj, thuhet sipas një studimi të fundit.

5. Zemra juaj do të jetë më e fortë
Të gjitha ato ushtrime nga të bërit seks ju forcojnë shëndetin kardiovaskular dhe e bën zemrën tuaj më të fortë. Ju do të keni rreth 45% më pak gjasa që të vuani nga sëmundje të zemrës nëse bëni seks vazhdimisht.

6. Gjumë më të mirë
Pas një seksi të mirë dhe të gjatë, trupi fillon të relaksohet. Kjo e bënë të mundur që ju të flini më mirë. Seksi ju ndihmon të flini!

7. Do të jetoni më gjatë
Duke mos pasur stres, duke pasur zemër më të fortë, qarkullim më të mirë të gjakut dhe lumturi, ju do të jetoni më gjatë! E të gjitha këto ua jep seksi