Arsenal njeh fansat nga Kosova

Skuadra e Arsenalit i ka njohur edhe zyrtarisht fansat nga Kosova.Konfirmimin për zyrtarizmin është marre dje dhe ky ishte një lajm shumë i mirë për gjithë fansat nga Kosova. Arsenal në Kosovë njeh një numër te madh te fansave , e pas pak kohësh kur ne aplikuam për pranim Arsenal shqyrtoi këtë ofertë dhe dha lajmin e pranimit.

Arsenal Kosovo Supporters Club mund te quhen tani fansat e Arsenalit ne Kosovë.

Gjatë kohëve te fundit fansat e Arsenalit nga Kosova organizuan edhe evente per të shikuar ndeshjen së bashku ku interesimi ishte gjithmonë i kënaqshëm.
Këtë më parë e kanë bërë klube të mdha si Interi, Chelsea dhe Liverpooli.