Arsenal, 25 milion euro për Stevan Jovetiç

fotoStevan Jovetiç është një nga objetivat e skuadrës së Arsenal në merkaton verore.

Sipas Daily Mail, skuadra londineze është e gatshme të shpenzojë 25 milion euro për blerjen e 23 vjeçarit të Fiorentinës.

Jovetic është vezhguar nga tekniku Wenger dhe bashkëpunëtoret e tij gjatë 18 muajve të fundit. Tashmë skuadra e Arsenal kërkon të intensifikojë kontaktet me lojtarin. Skuadra e Arsenal ka pnanifikuar të shpenzojë rreth 70 milion sterlina për merkaton e ardhshme.