Arrestohet prostituta në Pejë

foto (7)

Një femër është arrestuar në Pejë me dyshimin se njëjta është marrë me prostitucion.

Policia ka bërë të ditur se arrestimi është kryer në rrugën e “UÇK-së” në Pejë dhe e dyshuara menjëherë është dërguar në Gjykatë me procedurë të shpejtë.

“E arrestuara dyshohet që ka kryer veprën penale të prostitucionit duke kryer shërbime seksuale me pagesë”, thuhet në njoftimin e policisë.