Arrestohet për vjedhje, gruaja heq prangat, vjedh makinën e policisë (VIDEO)

Shtetasja Toscha Sponsler, 33 vjeç, u arrestua nga policia e qytetit Lufkin në Teksas për vjedhje dyqani. Pasi e prangosën dhe e futën në makinë, policët nisën të inspektonin çantën e Sponsler me sende të vjedhura, por nuk duhej ta kishin lënë vetëm. Sponsler hoqi me shpejtësi rripin e sigurisë, hapi prangat dhe kaloi në sendiljen e përparme duke bërë diçka që policët nuk e prisnin aspak. Sponsler ia mbathi me makinën e policisë dhe një ndjekje prej 23 minutash pasoi, me shpejtësi deri në 160kmh. Më në fund, kriminelja në arrati humbi kontrollin e makinës, por rezistenca e saj nuk përfundoi aty. Pavarësisht se e rrethuar, ajo tentoi të merrte shotganin që gjendjen në makinë, por fatmirësisht arma ishte e kyçur. Pas incidentit, autoritetet në Lufkin instaluan ndarje të reja brenda në makinë për të gjitha automjetet e policisë
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link