Arrestohet babai i John Terry

Probleme të reja për babain e John Terry-t, tashmë i njohur për akuzën e trafikimit të kokainës në vitin 2009 dhe përsëri në vitin 2010, ka përfunduar në faqet e tabloidëve anglezë pasi u rrah nga disa tifozë të Tottenham në një stacion metroje. Ted Terry këtë herë është arrestuar në Londër pas një përleshjeje të dhunshme në rrugë. Akuza të rënda bëhen kundër tij: sulme të provokuara dhe nxitje të frikës raciale.

Babai i yllit të Chelsea tashmë është liruar me kusht dhe do të paraqitet para gjykatësit më 23 korrik për t’u përgjigjur për atë që ndodhi.

Pas seancës, policia konfirmoi pretendimet, por nuk pranoi të japë detaje të mëtejshme mbi rrahjen. Ted Terry do të veprojë i motivuar nga qëllimi racist, por ende nuk ka asnjë sekuencë të qartë të ngjarjeve.