Arrestohen 5 shqiptarë për vjedhje

fotoNjë seri e madhe e vjedhjeve është zgjidhur nga ana e brigadës speciale te xhandarmerisë nw Narbones të Herault.

E tëra filloi më 4 dhjetor, kur tre shtetas shqiptarë u kapën në flagrancë gjatë një vjedhje.

Kontrolli i te dhënave te tyre personale soli faktin se këta persona ishin te njohur para gjykatave te ndryshme për vjedhje, transmeton pc-netz.

Njësiti i kriminalistikës arriti të arrestoj edhe dy personat tjerë të cilët ishin në arrati, por që në vendet e vjedhjeve kishin lënë shenjat e gishtërinjve.

Gjykata për mediat shton se Gjykimi i tyre do të fillon të Hënën dhe se ata akuzohen për 29 vjedhje të ndryshme.